Din kompletta lösning för internlogistik

Oavsett om du är ett dynamiskt handelsföretag eller ett spretigt franchiseföretag, låter Prime Penguins modulära plattform dig snabbt komma in på nya marknader, undvika inlåsning av leverantörer och fatta datadrivna beslut genom omfattande rapporter. Allt samtidigt som man har ett stort fokus på både hållbarhet och kostnadseffektivitet.

Detta kommer att säkerställa smidiga orderflöden, förbättra kundnöjdheten och underlätta marknadsexpansion.

Framtiden för logistik är här, och den börjar med Prime Penguin!

Kom igång

Används av 200+ globala varumärken

Ta del av kraften hos Prime Penguin

Oavsett om du föredrar att fortsätta med din nuvarande lösning, lägga till i din struktur eller byta till något av våra förintegrerade system, säkerställer vi dataöverföring i realtid och driftskontroll från dag ett. Obegränsat antal lager, WMS-system och affärssystem förenade till en plattform. Fördelarna? Minskade kostnader, färre fel, förbättrad kommunikation, mindre koldioxidavtryck och accelererade operativa flöden.

 

 

Alltid inkluderat:

Vårt globala nätverk av partners

Gå lokalt! Prime Penguin sticker ut genom vårt omfattande nätverk av 3PLs och uppkopplade operatörer runt om i världen. Denna unika fördel ger dig möjlighet att inte bara anskaffa, ansluta och underhålla lagerverksamhet utan också samla all data i en enda, användarvänlig plattform. Det är ett banbrytande tillvägagångssätt som hjälper dig mot oöverträffad effektivitet.

Våra logistikpartners

Prime Penguin är länken mellan ditt ERP, dina WMS och dina säljkanaler.

Genom att använda ett integrationslager och tillämpa bästa praxis från e-handeln, kommer globala företag att kunna effektivisera sin leveranskedja, minska manuellt arbete och optimera produktionen.

Med Prime Penguin kan du integrera ett ERP med full API-åtkomst till multipla lagersystem världen över, och samla all data i en plattform. Detta kommer att centralisera all logistikverksamhet och möjliggöra automation av order och produktionsinstruktioner mellan lager och tillhörande system.

Prata med oss om dina behov

Vi bygger din lösning till ett konkurrenskraftigt pris!

Max Ericsson

Technical Account Manager