Din flexibla logistikmodul

Ett verktyg för samtliga logistikfunktioner.

Prime Penguin låter dig centralisera alla lagerhållnings- och logistikfunktioner till ett och samma användarvänliga gränssnitt. Integrera sömlöst med dina befintliga plattformar och partners, samtidigt som du enkelt kan anpassa dig i takt med förändrade affärs- och marknadsförhållanden.

Kontakta oss idag för att upphandla din 3PL och ta del av framtidens logistik.

Boka demoHitta 3PL

Används av +200 företag globalt

Bygg din egen logistiklösning

Kärnan i vår logistikmodul är sömlös centralisering av alla dina befintliga (och framtida) plattformar och logistikpartners. Lösningen låter dig:

Hantera ett eller flera lager och leveransalternativ i ett kraftfullt och användarvänligt gränssnitt, vilket sparar dig tid och ger dig bättre kontroll.

Utöka din flexibilitet i en föränderlig marknadsmiljö, eftersom Prime Penguin inte låser dig till specifika plattformar eller 3PL-partners.

Dra nytta av en kostnadseffektiv lösning som minimerar företagets utvecklingsrelaterade kostnader. 

Integrationer

Möt våra kunder

Estrid: Mer frihet, mindre tekniskt underhåll

Stark tillväxt och underhållskrävande integrationer gjorde att det innovativa rakhyvelsvarumärket Estrid vände sig till Prime Penguin för att förenkla sin logistik.

Macade Golf: Trygg övergång till nya marknader

Svenska golfklädesmärket Macade vände sig till Prime Penguin för att hitta logistikpartners i USA och koppla dem till sin e-handelsplattform.

Petgood: Hållbar logistik och sänkta kostnader

Hållbarhet är en avgörande faktor för fodervarumärket Petgood, som använder Prime Penguin för att skapa logistikprocesser som gynnar både kund och planet.

Kundcase

Visste du att vi även automatiserar din internlogistik?

Idag upplever industriföretag och B2B-företag problem och processkomplexitet relaterade till deras interna logistikkedja genom brist på digitalisering och automatiserade processer.

Viktiga problemområden inkluderar höga kostnader och operationell ineffektivitet som härrör från osammanhängande plattformar, fragmenterad data och begränsad flexibilitet. Att lösa dessa utmaningar är avgörande för kostnadseffektivitet och affärsflexibilitet.

Prime Penguin är den enda SaaS-integrationsplattformen på marknaden speciellt utformad för att effektivisera logistikens verksamhet inom både e-handel och andra branscher.

Vi erbjuder prisvärda och effektiva integrationer som eliminerar kostsam intern utveckling, tidskrävande excelark, effektiviserar verksamheten och ger datasynkronisering och skalbarhet.

Läs mer

Lär dig mer om vad vi gör!

Filter

Kom igång redan idag

STEP 1

Boka en demo

Fyll i formuläret eller boka en demo direkt via vår kontaktsida. Vi ser fram emot att få visa dig hur vår lösning kan accelerera din verksamhet genom att centralisera logistiken.

STEP 2

Klicka och anslut

Att integrera dina befintliga plattformar såsom försäljningskanaler, marknadsplatser, affärssystem och WMS är bara några klick bort. Ett 40-tal system är förintegrerade och redo att anslutas.

STEP 3

Klart!

Gör en testorder för att säkerställa funktionaliteten. Fyll sedan på med inkommande beställningar och börja leverera till slutkunder med ditt anslutna WMS.

Vill du prata med en av våra experter?