3PL-partners i Australien & Nya Zeeland

Letar du efter en pålitlig och kostnadseffektiv 3PL-lösning för att växa din e-handelsverksamhet i Australien och Nya Zeeland?

Våra regionala partners erbjuder prisvärda tjänster som är skräddarsydda för dina behov, oavsett din storlek och bransch.

Prime Penguin erbjuder ett enkelt sätt att ansluta till internationella 3PL-leverantörer, och hjälper även till att effektivisera din logistikverksamhet genom att förena all funktionalitet via en enda avancerad modul.

Boka demo

Australien & Nya Zeeland

NPfulfilment är ett australiensiskt 3PL-företag som erbjuder tillförlitliga till logistikprocesser. Med sin avancerade skanningsteknik eliminerar de praktiskt taget alla traditionella plock- och packfel, vilket säkerställer snabb och korrekt leverans av köpta produkter.

Expandera din e-handel till Australien och Nya Zealand

Att hitta den perfekta 3PL-partnern behöver inte vara en komplicerad process. Genom att arbeta med certifierade, förintegrerade 3PL-partners i olika delar av världen, minskar Prime Penguin logistikens komplexitet samtidigt som du lägger tillbaka kontrollen i dina händer.

Genom att koppla dina plattformar till Prime Penguin via en 10-minuters integrationsprocess får du tillgång till en enhetlig plattform där du hanterar allt från lager till orderspårning och sista mils leverans. Vid behov kan du även hantera returhantering och inspektioner, allt på ett ställe.

Oavsett om du behöver en enda 3PL- eller multi-3PL-lösning, i ett eller flera länder eller regioner, är vi här för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Boka demo

Varför ett tredjepartslager?

Ett tredjepartslager (3PL) är ett stort lager eller distributionscenter som används för att lagra, hantera och skicka produkter till onlineåterförsäljare eller andra företag. 3PL är utformade för att effektivt ta emot, lagra och behandla beställningar från kunder och sedan plocka, packa och skicka produkter direkt till kundernas dörr.

3PLer använder vanligtvis avancerad teknik, såsom lagerhanteringssystem, streckkodsläsare och automatiserade transportörsystem, för att effektivisera beställningsprocessen och korta ner tiden för hantering. Dessutom erbjuder många tredjepartslager mervärdestjänster såsom anpassade förpackningar, presentförpackning och returhantering.

Genom att överlåta sin logistikprocess till ett tredjepartslager kan e-handelsföretag fokusera på sina kärnverksamheter, såsom marknadsföring och produktutveckling, samtidigt som de kan erbjuda snabb och pålitlig leverans till sina kunder.

Det finns många 3PLer över hela världen, men om du letar efter de bästa med integration till din e-handelsplattform är Prime Penguin ditt bästa val. Med en anslutning, ett gränssnitt och oändliga möjligheter inom logistik, är vi den perfekta partnern för alla e-handelsföretag.

Used by 200+ global brands

Book a free demo

We are already excited to show you the future of logistics!

Max Ericsson

Technical Account Manager