3PL-partners i Europa & UK

Genom att utnyttja vårt nätverk av pålitliga 3PL-partners i Europa och Storbritannien får du omedelbar tillgång till ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt att växa ditt företag.

Våra europeiska och brittiska logistikpartner erbjuder lager- och leveranstjänster för att möta behoven hos alla e-handelsföretag, oavsett storlek.

En annan viktig fördel är förintegration med Prime Penguins kraftfulla logistikmodul, vilket möjliggör plug & play-kommunikation med dina befintliga plattformar.

Boka demo

UK

Excel Fulfillment prioriterar sömlösa processer för internationella kunder, med fokus på Storbritannien-baserade tjänster. Denna partner samarbetar med erfarna företagsleverantörer för att erbjuda end-to-end-lösningar för alla kunder.

ProFS är en e-handelspartner som erbjuder en banbrytande tredjepartslogistiktjänst (3PL) i Storbritannien. När onlinehandeln blir mer komplex ligger ProFS alltid före kurvan.

Tyskland

ActiveAnts erbjuder centraliserade platser i Europa. En stor e-handelsmarknad  inklusive Storbritannien, Tyskland och Frankrike – är inom en dags räckhåll. Denna spjutspetspartner garanterar en låg felmarginal, med en kombination av robotteknologi och skickliga mänskliga arbetare.

Monta är en 3PL för e-handel som tillhandahåller ett brett utbud av logistiktjänster till över 1 500 onlinebutiker. Företaget verkar från 14 oberoende e-handelslager över hela världen, och hanterar allt från bearbetning till leverans av onlineorder.

Nederländerna

För e-handelsföretag erbjuder Dimass en rad tjänster utformade för att effektivisera lagerhantering och frakt. Oavsett om det är förpackning, märkning eller frakt är Dimass utrustad för att hantera allt med precision och effektivitet.

Monta är en 3PL för e-handel som tillhandahåller ett brett utbud av logistiktjänster till över 1 500 onlinebutiker. Företaget verkar från 14 oberoende e-handelslager över hela världen, och hanterar allt från bearbetning till leverans av onlineorder.

Teamet på eFulfilment kan plocka, packa och skicka beställningar till kunder, vilket säkerställer att rätt produkter levereras i gott skick. Den här tjänsten kan hjälpa företag att undvika kostsamma misstag, negativ feedback och bortkastad tid.

Italien

Tiesse Logistics erbjuder en rad förpackningsaktiviteter inklusive märkningshantering, ommärkning, ompackning, pillboxförpackning, displaybox och alla dessa sekundära förpackningsaktiviteter. Med flera platser i Italien kan Tiesse Logistics tillhandahålla effektiva logistiklösningar till kunder över hela Europa.

Lettland

Shipaway är ett modern och dynamisk lager, och deras leveranstjänst är utformad för att hjälpa växande e-handelsbutiker. Processen är enkel – butiker tar emot beställningar och Shipaway tar hand om allt annat – förbereda, packa och leverera.

Väx din e-handel inom Europa

Prime Penguin är en unikt kraftfull lösning som förenar all din logistikfunktionalitet i ett enda lättanvänt gränssnitt. Det är en central plats för att hantera allt från lagerhållning, plockning och packning, sista mils leverans och orderspårning.

Denna tids- och kostnadsbesparande uppsättning funktioner förbättras ytterligare genom våra 3PL-partnerskap i Europa, Storbritannien och globalt.

Eftersom våra kurerade logistikpartners är förintegrerade i plattformen är det exceptionellt enkelt att komma igång, utan ytterligare utvecklingskostnader.

Boka demo

Used by 200+ global brands