Vi formar framtidens logistik

Välkommen till Prime Penguin — ett familjärt och prisbelönt tech-bolag från Stockholm. Tillsammans med branschledande aktörer förenklar och förbättrar vi logistiken hos e-handlare, franschisetagare, byggbolag och offentlig sektor.

Allt började år 2015.

Eftersom medgrundarna Mikael Johansson och Joakim von Oldenskiöld insåg behovet av en sömlös länk mellan e-handelsföretag och externa 3PL-leverantörer, satte de sig för att utveckla en digital plattform som skulle revolutionera logistiska processer över hela världen. Med en stor förståelse för de utmaningar som e-handelsföretag står inför när det gäller logistikintegration, har Prime Penguin nu utvecklat sitt erbjudande för att leverera en heltäckande lösning som hanterar komplexa e-handelsintegrationer.

Tiden för skrymmande och komplex e-handelslogistik som saknade autonomi och kontroll är över. Vår lösning ger företagare ett automatiserat och användarvänligt gränssnitt som tillhandahåller realtidsdata för att fatta välgrundade beslut om deras logistikverksamhet. Ad hoc-integrationer är nu ett minne blott.

Så, vad exakt gör Prime Penguin?

Vi förstår att logistik kan vara knepigt, men vi har förenklat processen. Vår plattform erbjuder e-handelsföretag en kostnadseffektiv och enkel lösning för att sömlöst integrera sina onlinebutiker med lager och marknadsplatser över hela världen. Genom vårt nätverk av förintegrerade logistikpartners och branschledande integrationsteknik, inklusive kända plattformar som Shopify, Wix och WooCommerce, säkerställer Prime Penguin Platform ett smidigt flöde av kommersiell data mellan dina valfria försäljningskanaler och lagerhanteringssystem (WMS). Allt detta utan ansträngning inom vårt digitala, molnbaserade gränssnitt.

Välkommen till framtiden för e-handelsintegration, där Prime Penguin tar bort komplexiteten i logistiken och ger företag möjlighet att växa i det digitala landskapet.

Vi värdesätter hållbara och långsiktiga lösningar.

Prime Penguin fokuserar på att leverera effektiva processer och miljömässigt hållbara lösningar för att minimera vårt – och våra kunders – koldioxidutsläpp vid hantering och transport av kommersiella handelsvaror.

Läs mer