3PL-partners i USA, Kanada & Mexiko

Prime Penguins kurerade nätverk av tredjepartslogistikpartner är redo att hjälpa dig att växa eller expandera över hela Nordamerika.

Våra partners i USA, Kanada och Mexiko erbjuder allt från lager till sista mils leveranstjänster för e-handelshandlare i alla branscher.

Och genom att koppla dina befintliga lösningar till Prime Penguins logistikmodul kommer du att kunna hantera alla logistikoperationer i ett enda användarvänligt gränssnitt.

Amerika

Airyze erbjuder en högkvalitativ, personlig logistikupplevelse med ett modernt och teknikdrivet tillvägagångssätt. De hjälper både nya och etablerade varumärken att växa genom att tillhandahålla flexibla lösningar i sina egendrivna lager.

PackDash är en ledande leverantör av logistiklösningar, grundad av entreprenörer med lång erfarenhet inom branschen. Från plockning och packning till frakt, PackDash har åtagit sig att leverera tjänster av högsta kvalitet och hjälpa företag att spara tid och resurser samtidigt som de växer sitt varumärke.

På sina 3PL-anläggningar i Danmark och USA erbjuder detta företag mer än bara säker lagring. Deras Plock & Pack-tjänst effektiviseras orderplockning, paketering och märkning av varor, medan deras flexibla lagerlösningar inkluderar inomhus- och utomhuslagringsanläggningar över hela världen.

Kanada

CrossWorx är en logistik-partner baserad i Ontario, Kanada som tillhandahåller 3PL-tjänster till alla branscher som vill betjäna både kanadensiska och amerikanska kunder, samt de som skickar över hela världen.

Mexiko

Denna logistikpartner har över 5 000 m2 lagringsutrymme för en mängd olika produkter, vilket säkerställer att ditt lager hålls i optimala förhållanden för effektiva plocknings- och packprocesser med hjälp av lämplig typ av ställ och BIN. Detta resulterar i felfria beställningar som levereras automatiskt.

Expandera din e-handel till Nordamerika

Våra pålitliga 3PL-partners i Nordamerika erbjuder ett komplett utbud av lager- och leveranstjänster över hela kontinenten. Och eftersom de alla är förintegrerade med Prime Penguins avancerade e-handelsmodul, är processen att effektivisera deras verksamhet med din praktiskt taget enkel och mycket kostnadseffektiv.

Genom att använda våra färdiga integrationer för att ansluta dina befintliga plattformar till Prime Penguin har det aldrig varit enklare att ta full kontroll över dina logistikprocesser.

Book a free demo

We are already excited to show you the future of logistics!

Max Ericsson

Technical Account Manager